Dålig uppdatering | Taggar

Taggar

Annons

Dålig uppdatering

Hejsan kära läsare!
Ber hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen haft fullt upp med att göra massor av saker.

I förr igår jobbade jag och jag jobbade i hela 10 timmar. Helt sjukt. Jag var så trött i fötterna efteråt så jag ville bara sätta mig ner och strunta i allt och alla. Men Det var roligt på jobbet och det där med tröttheten i fötterna kommer jag vänja mig vid så småningom. Min pv kom förbi på jobbet också och såg efter lite hur jag jobbade. Han sa att jag var jätteduktig, hoppas han inte sa det bara för att vara snäll haha!

I alla fall, efter jobbet träffade jag mina två bästa tjejkompisar som jag redan nämn i bloggen, Julia och Sofia. Vi drog på bio och såg filmen LOL (lots of love). Den var bra, inget speciellt så men det är helt okej för en tjejkväll haha. Kärlek, sex, tjaffs osv osv. Man behövde inte tänka så mycket då man såg filmen, vilket passade min trötta hjärna utmärkt.

Efter bion så var ju tanken att vi skulle hem, men ingen var riktigt sugen på att dra hem ännu så vi satte oss på Hellströms. Jag kan tala om att det kändes så sjukt töntigt att beställa alkoholfri juice haha…det var ju för tungans skull. No alcohol för typ 6 veckor nu! Jippie! Fast det stör ju inte mig ett dugg. Så kom hem kl ett och då vare bara att lägga sig i sängen och sova.

Tog lite bilder under dagen som jag tänkte lägga upp här i bloggen!

Började dagen med en joggingtur. Blev ganska svettig!

1341561606649

Följt av en av mina sista normala frukostar på ganska länge nu, ungefär 2 veckor. 2 dl vanilj yoghurt med färska jordgubbar. I yoghurten hade jag i lite kanel eftersom kanel fungerar som en naturlig förbrännare. Dessutom är det väldigt gott med kanel!

1341561623513

Här kommer bilder på den dagens (onsdag) outfit. Jag körde på en lila klänning som är sydd på ett väldigt speciellt sätt. längst hela vägen på framsidan har den en dragkedja, kinky huh? 😉
Första bilden är tagen en annan gång inte så länge sen, men det var bara för att visa själva klänningen. Andra bilden visar hur jag såg ut på jobbet, då jag hade kavaj också och ballerina och uppsatt hår! Vad tycks?

313512_168788693203651_100002175630572_354890_1146659254_n

1341561634585

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats