Boring! | Taggar

Taggar

Annons

Boring!

Överskriften säger nog det mesta, är lite uttråkad, vet inte riktigt vad jag känner för.. Sitter inne på spotify, försöker leta efter lite bra musik… Men finns inte mycket där som tilltalar mig där heller!

Imorgon blir det iaf in till stan en sväng, och träffa en kompis, ta en fika eller något tillsammans! kul! 🙂

Annars kommer det bli en del jobb nu under sommaren, har fått flera timmar på jobbet nu under sommaren, en jävla massa 10 timmars pass.. yaaay!! Men det var som jag sa till mormor när jag pratade med henne förut, att varför inte? Jag har inget planerat under sommaren, lika bra att passa på att ta så mycket jobb som man kan, och orkar då förstås!! En kollega ringde förr och vi bytta någon dag osv, så nu kommer jag jobba 3 lördagar i rad! Ena veckan kommer jag ha minst 42 timmars vecka! och gå från 25 till 42 är ganska rejält!

Just nu fick jag tummen ur röven och sitter faktiskt och sorterar bilder på datan! Finns en del! och jag har en jävla koll på mina bilder, men mobil bilderna kastar jag bara in på en mapp på datan, men nu sorterar jag upp dom efter datum åtminstone!!

Flower_Border

Miss you sooooooo much!!! heart Saknar min älskade prins!! Han har åtminstone vart borta i en månad nu iaf! Så nu är det “bara” 2 månader kvar tills dess att han kommer hem!

You are my everything, my life, without you I would be nothing! You have stolen my heart, and I have yours! You + me = us! <3 Two hearts, one soul!
T
he loss keeps getting bigger and bigger every day that passes! <3

4 Februari -12  (17)

– Rultan@

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats