Viva la BULGARIA! | Taggar

Taggar

Annons

Viva la BULGARIA!

Japp så är det, landade igår i detta härliga och vackra land! Tro mig hotellet är så j’vla underbart, drinkarna och maten är gudomlig! Idag har vi crusat runt här i Nessebar, först gick vi längs stranden till de andra hotellen och åt lunch där, sedan återvände vi till hotellet för att njuta av våran skybar och pool(som för övrigt ligger på taket) gaaaaalet ! Efter det besökte vi gamla Nessebar och det var supermysigt! Och nu kom vi precis in på hotellrummet från att ha tittat en del på EM finalen! Vi vart trötta så vi drog oss ner hit! Vädret har varit kanon idag ochdet skall det bli imorgon. Leva livet, ja det kan man säga att jag gör!

20120701-221824.jpg

20120708-191031.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats