J har flyttat | Taggar

Taggar

Annons

J har flyttat

Ännu en vecka har gått.
Mina veckor består mest av jobb och stall nu och den senaste veckan har varit extrem. Det har varit mycket tankar, planering och packning. J har nämligen flyttat. Inte ifrån mig (släpper honom aldrig!) men i fredags bytte vi stall så nu är han stadsbo:) Vi trivdes grymt bra i stallet vi stod i och jag hoppas vi kommer trivas lika bra i det nya stallet:) Ägarna är i alla fall trevliga och vi har hunnit träffa två personer som också hyr in sig där och även dom var trevliga:) Just nu får inte J umgås med några andra hästar i hagen förutom stoet som bestämmer men hon kanske lugnar sig snart, förstår ju att hon vill ha J för sig själv;)

Matlådan står redo i kylen och imorgon börjar en ny arbetsvecka! Sov gott!

Bild från första mötet i nya stallet med nya hagkompisarna. Det gick bra, lite skrik och några varningar så var det klart. J är ju väldigt låg i rang så han går undan direkt och som jag sa är det ett sto som bestämmer. J är den ljusbruna hästen längst bort på bilden:)

20120701-223302.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats