svar på tal | Taggar

Taggar

Annons

svar på tal

Fick en kommentar från Rebecca som jag tänkte svara på nu: Kan du skriva i ett separat inlägg om hur ni kom ”överens” om att åka till Turkiet med dom du ska åka dit med? Hur mycket det kostade ungeför(om du vill skriva ut det) och typ om ni har bokat/köpt(eller va man säger) hotell + flygplats + mat o all included typ? :) Jag vill jätte gärna åka utomlands när jag fyllt 18 med några/någon kompis, men vet inte vad som e bäst o typ sånt o beställa/boka/köpa eller va man säger x). hehe. Kram

Svar: Jadu, hur vi kom överrens…det var lite svårt i början för att alla hade olika ställen dit man vill och tillslut blev det nästan röstning kan man säga. Men Turiket, speciellt Alanya är ju ett bra resemål för ungdomar. Resa dit är inte så dyrt sedan är det rätt billigt att leva i Turiket. Om man använder sig av Turkisk lira och inte Euro, då dom lurar en. Våran resa gick på 4500 och i det priset ingår: flyg, hotell, transfer, avbeställningsskydd och frukost på hotellet. Vi bor på ungdomshotellet i Alanya där man måste vara 18 år att bo på. Vilket känns gött, inga barnfamiljer 😉 Vi bokade via ving, men mitt tips är sitt ner och hita en resa själva först på internet och sedan boka via butik och att ni då har liksom att detta har vi hittat, för detta priset..då dom lät kan lura på en dyrare resor. 🙂

Här är hotellet vi ska bo på.
AYTPARA1032_1_13

Sedan fick jag en till fråga i ett inlägg angånde Stockholm, så antar att det är den resan du menar: Hur mycket kostade allt? Vart bokade ni? Och är det bra/fint? Vad ingår osv? ^^ 😀

Svar: Hotellet från torsdag-söndag gick på 2673 kronor och sedan tillkom ju även tågbiljetter på 900 kronor för oss båda fram och tillbaka. Vilket var ett väldigt bra pris, då vi bokade rätt tätt inpå avresan. Hotellet bokade vi på scandic.se och tågbiljetterna på SJ.se. Vi var ju där förra året på samma hotell och jag kan inte säga mer än att jag älskar det. Ligger jättefint till ute på Lindingö och man har utsikt över havet. Jättesnyggt och fräscht hotell som ligger ca en kvart från stan. I det ingår frukost varje morgon och även trådlöst internet, sedan finns det gym man kan träna på. Vilket jag tror jag kommer utnyttja iår. 🙂 
php8klbih
Här är det hotellet!

Hoppas du fått svar på dina frågor, annars fråga gärna igen! 😀
Och ni andra var inte blyga, jag svarar så gärna på frågor. Det är det som är roligt med att blogga, alla frågor från er . 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats