Underbara värme! | Taggar

Taggar

Annons

Underbara värme!

Man vet att sommaren är på gång när hunderna sittar hela dagen ute på alltanen och lapar sol.

Helgen har varti helt underbar.

Fredagen var sambon på jobbet. Så jag passade på att städa, tvätta, bädda rent i sängen och pyssla här hemma i lugn och roa. Tog även en promenad med hundarna. Jag lyckades få Hebbe i koppel i 20 min. Rekord för att vara honom. Han hatar verkligen kopplat. Men dem gick så fint bredvid varann.

Hem igen och börja förbereda för kvällen, då Sabina och Henke skulle komma förbi och premiärgrilla. Vädret var mullet och blåsigt hela dagen. Men fram emot halv 5 på eftermiddagen tittade äntligen solen fram  och vi kunde till och med sitta ute och äta.

Lördagen skulle vi bara ta det lugnt och uträtta några ärenden i Slite. Men lyckades hamna hemma vid en polare på kaffe. Och blev kvar där ett tag. Fixade lite här hemma i vår, hmm, trädgård.

Idag har det varit 26 grader här ute på landet. Och vi har inte gjort annat än bara njutit av solen och sitta ute. Grillad kyckling stod på meny, och den avnjöts såklart ute…

På Torsdag ska jag och sambon upp till huvud staden. Ska bli spännande och se hur två vilsna gotlänningar som knappt kan stava til pendeltåg ska lyckas ta sig fram någonstans äver huvud taget.. Men men…

Trevlig kväll på er!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats